Hieroja-aseman hierojat

Ammattitaitoisilla hierojillamme on jokaisella omat erikoistumisen osa-alueensa. Hierojillamme on kokemusta erilaisista aiheista, akupunktiosta personal trainingiin, joten juuri sinulle löytyy varmasti oikea asiantuntija, joka ymmärtää tarpeitasi. 

 
 
oskari nettiin.jpg

Oskari Haggrén

Koulutettu hieroja Oskari Haggrén pyrkii etsimään asiakkaidensa lihaskipujen juurta ja hieronnalla saamaan aikaan tervettä kehoa ja mieltä edistäviä pitkäkestoisia tuloksia. Oskari on intohimoinen kiinalaisten kamppailu- ja terveyslajien harrastaja. Oskarille voit varata ajan klassiseen ja urheiluhierontaan netistä tai numerosta 045 665 1058.

 
Helena nettiin – kopio.jpg

Helena Kankaanranta

Helena Kankaanranta on koulutettu hieroja, joka on erikoistunut hermoratahierontaan. Helena on yli 15-vuotta kestäneellä hierojan urallaan nähnyt jos jonkinlaista vaivaa. Helenan kokemuksella setvitäänkin kehon jännitteet asiakkaan oman tuntemuksen ja tarpeen mukaisesti.

 
arto nettiin.jpg

Arto Koskela

Arto on koulutettu hieroja, joka tarjoaa klassista- ja urheiluhierontaa. Työn lähtökohtana on ihmisarvon kunnioittaminen, vastuullinen toiminta sekä ammatillinen osaaminen.

Arto on intohimoinen lumilautailija, ykspyöräilijä sekä kuntosalilla kävijä.

Liikuntaharrastusten myötä on tullut laaja ymmärrys hieronnan merkityksestä kehon kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa tavoitteena saada asiakkaalle toimiva ja kivuton keho.

Lämpimästi tervetuloa oli tavoitteena sitten rentoutuminen, lihashuolto tai palautumisen tehostus.

MARIA LUMIKANGAS

Koulutettu hieroja

Mekostenon-ohjaaja

Aromaterapeutti

Valmistuin hierojaksi v.1999 ja siitä  lähtien olen työskennellyt Hieroja-Asemalla. Klassisen hieronnan lisäksi teen aromaterapiahoitoja. Annan myös ravintoneuvontaa, jossa sovellan lääkäri Aki Loikkasen 'h-limit'- tärkkelysrajoitteista ruokavaliota. 

Mekostenon-ohjaajana olen toiminut  17 vuotta. Mekostenon on lääkäri Aki Loikkasen kehittämä lihastenpidennysmenetelmä, jossa pitkien rauhallisten venytysten avulla lisätään lihasten lepopituutta. Mekostenon-ryhmät kokoontuvat Hieroja-Asemalla. Annan myös yksilöllistä venytysohjausta.

 
Peltola_Filipp_ISOfile.JPG

Filipp Peltola

Filipp on koulutettu hieroja, joka tarjoaa klassisen ja urheiluhieronnan lisäksi kiinalaista Tuina -hierontaa. Filipp opiskelee perinteistä kiinalaista lääketiedettä ja Tai Shin Mun:ia (apina kung fu) ja käy kahdesti vuodessa Malesiassa täydentämässä taitojaan Suurmestarin opissa. Tuina hieronta on tehokas hoitomuoto lihas- ja nivelperäisille vammoille ja vaurioille, mitä Filipp soveltaa klassisessa hieronnassa. Filipp puhuu sujuvaa venäjää. 
Joni Bäckman.jpg

Joni Bäckman

Joni on koulutettu hieroja, joka harrastaa voimailua ja ratamoottoripyöräilyä aktiivisesti. Jonin pääkohderyhmä koostuu aktiivisesti liikkuvista ihmisistä. Hänellä on laaja kokemuspohja urheilijoiden ja aktiivisten ihmisten vaivoista, säryistä, vammoista, ja niiden syntyperistä. Vapaa-ajalla Joni tekee myös Personal Trainingia kuntosalilla. Jonille voit varata ajan klassiseen ja urheiluhierontaan netistä tai numerosta 044 2407 505.