Kiinasta peräisin oleva hermoratahieronta on useita tuhansia vuosia vanha hoitomuoto, jossa hierotaan aina koko keho: pää, kädet, jalat ja selkä. Hieronta tehdään sormilla painaen ja pyörittäen.

Hieroja-Asema on edullinen hieroja. Tutustu ammattitaitosiin hierojiimme.

Hermoratahieronta

Kehon ja elinten täysivaltainen hermotus on terveyden tärkeä edellytys. Kaikki kehon osat tarvitsevat hyvän hermotuksen, jotta ne voivat toimia hyvin ja olla tasapainossa. Hermosto jakaantuu keskushermostoon ja ääreishermostoon. Kun kehoa hierotaan pinnalta saadaan ääreishermosto toimivaksi. Tällöin myös keskushermosto, eli aivot ja selkäydin saadaan hermotuksen piiriin. Täysivaltaisesti hermotettu keho ei kipuile ja elimistö pysyy terveenä.

Hermoratahieronnalla saadaan verenkierto paranemaan, autetaan aineenvaihduntaa, tasapainotetaan metaboliaa sekä saatetaan koko keho rentoutumaan. Hermoratahieronnasta ovat apua saaneet mm. lihaskireyksistä kärsivät, fibromyalgikot, reumaatikot, astmaa ja allergiaa sairastavat, unettomuudesta ja päänsärystä sekä ummetuksesta kärsivät, iskiaspotilaat sekä selkäpotilaat.

Kiinasta peräisin oleva hermoratahieronta on useita tuhansia vuosia vanha hoitomuoto, jossa hierotaan aina koko keho: pää, kädet, jalat ja selkä. Hieronta tehdään sormilla käyttäen 'painaen pyörittäen' -otetta. Se on kuin käsin tehtyä akupunktiota – ilman neuloja. Huolella tehty hermoratahieronta kestää noin kaksi tuntia ja se on miellyttävän rentouttavaa ja kivutonta. Hermoratahieronta onkin ääreishermoston tehokuntoituskeino. 

Hermoratahierontaan voit varata Hieroja-Aseman Helenalta.